Creative Headz - Salong Interiör

Vi är Creative Headz

Välkomna till Creative Headz-familjen!

Vi som äger och driver Creative Headz heter Nathalie Akgün, grundare och creative director, och Joceline Akgün, vd. Med oss står ett stort team av skickliga frisörer och medarbetare. Hos Creative Headz är kunden alltid i fokus – och så har det varit sedan starten 2005 när Nathalie slog upp dörrarna till sin första salong på Odengatan 75 i Stockholm. Här ville hon skapa en kreativ miljö där alla skulle trivas och känna sig välkomna, en plats där kundens behov och önskemål alltid kom först. Det lyckades hon med.

Vi är Creative Headz

Idag har vi tio salonger i Stockholm som alla följer vår ursprungliga vision: att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Vi har kul på jobbet, och vill att våra klienter ska ha kul och trivas i våra stolar. Våra frisörer utbildas ständigt i nya tekniker för att kunna erbjuda förstklassiga behandlingar – för det allra viktigaste är att du ska vara nöjd när du lämnar oss. Detta uppnår vi genom hantverksskicklighet, marknadsledande behandlingar och lyhörda konsultationer. Att så många av våra kunder har varit med oss sedan starten är ett kvitto på detta, och något vi är otroligt stolta över.

2024 startade ett nytt kapitel i vår historia när vi lanserade egna stylingprodukter. Att få bygga något som omfattar hela paketet från salong till hemmaprodukter – ett helt hårcommunity, en Hair Squad – är något vi drömt om länge. Men drömmen drog i gång på allvar när frisörbranschen drabbades hårt av pandemin. Det var tufft, men i kriser föds innovation och vi bestämde oss för att satsa. I tre år har vi därför, tillsammans med våra frisörer och branschledande experter, laborerat, utvecklat och testat oss fram till en produktserie vi älskar – och tror att våra kunder också kommer att förälska sig i. Våra stylingprodukter är resultatinriktade, unisex, producerade i Sverige och rimligt prissatta. För alla har rätt att känna sig fina i håret.

Tack till alla som följer oss på vår resa. Vi vore ingenting utan er!

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV!