Behandlingar – Creative Headz

Behandlingar

På Creative Headz älskar vi stora som små förändringar och gör lika gärna en total makeover som en liten uppfräschning. Vill du testa något nytt? Läs mer om ett axplock av våra mest populära behandlingar nedan.

Färg- och slingbehandlingar

Babylights

Babylights består av tunna, microvävda slingor som ger en blondare helhetskänsla i håret. Med denna teknik undviker man randiga, tydliga slingor och slipper en hård utväxt. Ett ypperligt sätt att fräscha upp håret och få ett naturligt resultat som håller länge.
Boka tid

Balayage

Balayage är en av de mest populära slingteknikerna som finns! I en balayage kombineras en mörkare botten med ljusare längder för ett mjukt och naturligt intryck. Dessutom börjar oftast slingorna en bit ner från hårbotten, vilket innebär att det inte blir en tydlig utväxt. Det som utmärker en balayage är att frisören penslar eller målar slingor på frihand. Detta kan göras med eller utan folie.
Boka tid

Crazy Color

Rosa, lila, blått, grönt, peach – starka iögonfallande färger och pastelltoner ökar ständigt i popularitet. Och vi på Creative Headz älskar att ta ut svängarna. Vågar du, så kör vi! Och så klart hjälper vi dig att hitta precis rätt nyans till just din stil.
Crazy Color bokas via telefon 010-330 20 25 eller mail: [email protected] på grund av extra tidsåtgång

Helfärgning

Vill du ha en stor förändring, eller kanske täcka de där envisa grå håren som poppar upp här och där? En helfärgning förvandlar ditt hår till just den nyansen du vill, och våra färgspecialister ser till att resultatet blir flawless.
Boka tid

Icy blonde

En iskall blondering ligger ständigt i topp på de hetaste hårtrenderna, med rätta! För en Icy blonde-färg behöver hela håret blekas väldigt ljust och sedan nyanseras i en kall ton – för här får det inte finnas några gula toner.
Boka tid

Klassiska slingor

Slingor är en klassiker av en anledning – de ger en naturlig känsla, ljusfångade skiftningar och nytt liv till håret. Önskad färg, antal slingor och resultat hjälper din frisör dig med under konsultationen.
Boka tid

Pastels

Ljuvliga pasteller ger ett mjukt men coolt intryck. Lavendel, ljusrosa eller turkost? Möjligheterna är oändliga, och vi hjälper dig mer än gärna att hitta den perfekta nyansen för just dig.
Boka tid

Ronze

Ronze är en av hösten och vinterns hetaste hårfärger. Här kombineras koppartoner och brunt för en varm och mustig färg med vackra skiftningar. Ronze går att applicera som helfärg, eller att slinga på med balayageteknik för extra mycket liv och rörelse i håret. Oavsett är den härliga färgen en hit i höstsolen.
Boka tid

Klippningar

Bob

En bob är en klassisk klippning som prytt många stilikoner genom åren. Och den är lika trendig nu. Under åren har boben uppdaterats och blivit lite mer kaxig, med geometriska linjer och former – med eller utan lugg. För snyggast fall rekommenderar vi att klippa en bob med ett sluttande framparti.
Boka tid

Kort hår

En perfekt kort frisyr är utformad efter den som bär den. Och du får alltid en kort konsultation för att säkerställa att du får det du söker. Vi gör även fades och för dig som är skäggbärare gör vi även skäggtrimningar, så helhetsintrycket blir så bra som möjligt.
Boka tid

Lob

En chic lob är en av de mest efterfrågade klippningarna hos oss! Detta är den perfekta ”mellanlängden”. Håret klipps i axelhöjd, och gärna något längre framtill för att få en snygg dimension i håret. En lob, eller en längre page, är att föredra när du inte är riktigt säker på om du vågar klippa håret kort eller vill spara ut det.
Boka tid

Luggklippning

Vi älskar luggar! Rätt lugg ramar in ansiktet, och kompletterar din frisyr. Vill du ha en gardinlugg, hellugg eller snedlugg? Vi hjälper dig. Luggen kan komma att behöva trimmas lite oftare än det övriga håret, därför har vi luggklippning som ett eget behandlingsalternativ.
Boka din luggklippning direkt på salongen, på [email protected] eller kom förbi på en drop-in-tid.

Hairtalk Extensions

Besök din närmsta salong för en Hairtalk-konsultation. Tillsammans med din frisör väljer ni längd och färg, därefter beställs håret och du lägger en deposition på behandlingen. Samtliga Hairtalkbehandlingar bokas enbart direkt på salongen, med undantag för omsättning av dina Hairtalkextensions som kan bokas online.

Hairtalk Extensions

Creative Headz använder tejpextensions från Hairtalk Extensions för att ge dig frisyren du alltid drömt om. Inför en Hairtalkbehandling måste du alltid komma på en kort konsultation där vi kan beställa rätt extensions för just dig och eventuellt färgbehandla dem för att matcha din hårfärg.

Hairband

Hairtalks Hairband är perfekt för dig som inte är redo för permanenta extensions men vill få extra fyllighet eller längd då det ”extra håret” går att ta av och på. Vi hjälper dig att skräddarsy ditt Hairband till ditt hår, och visar dig så klart även hur du använder det.

Top of the head

Vill du ha lugg, men vågar inte riktigt göra klippet? Med en Top of the Head från Hairtalk kan du faktiskt skaffa lugg utan att sätta saxen i ditt eget hår. Hårdelen är 50 cm lång och kommer med en lång lugg som din frisör hjälper dig att klippa till önskad stil och längd. Du fäster den enkelt med fyra clips, och den är lika lätt att sätta på som att ta av.

Salongsbehandlingar

Salongskur

Salongsbehandlingen Fusio Dose från Kérastase ger nytt liv till ditt hår på bara fem minuter. Det finns olika typer av Fuiso Dose beroende på hårtyp och behov, allt från näringsgivande och återbyggande till färgbevarande och volymgivande – vi skräddarsyr din Fusio Dose-behandling så den passar just ditt hår.

Blowdry/Exclusive pampering

Varför kämpa hemma med att fixa håret, när du kan komma till vår Blowdry/Exclusive pampering bar? Hollywoodlockar, rakt och glansigt eller vågigt? Vi har många alternativ på vår meny!

Sophisticate

Rakföning med glans.
Tvätt och fön ingår. Tillgängligt vardagar mellan kl 09-13.

Boka tid

Exclusive Therapy

Tvätt och fön med vårdande lyxinpackning
. (Extra kostnad för inpackningen tillkommer) Tillgängligt vardagar mellan kl 09-13.

Boka tid

High society

Klassiskt Hollywoodsvall.
Tvätt och fön ingår. Tillgängligt vardagar mellan kl 09-13.

Boka tid

Pillow talk

Slarviga lockar med perfekt beachkänsla. Tvätt och fön samt styling med värmeverktyg ingår.
Tillgängligt vardagar mellan kl 09-13.

Boka tid

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!