Behandlingar - Creative Headz

Behandlingar

På Creative Headz älskar vi stora som små förändringar och gör lika gärna en total makeover som en liten uppfräschning. Vill du testa något nytt? Läs mer om ett axplock av våra mest populära behandlingar nedan.

Färg- och slingbehandlingar

Klippningar

Hairtalk Extensions

Besök din närmsta salong för en Hairtalk-konsultation. Tillsammans med din frisör väljer ni längd och färg, därefter beställs håret och du lägger en deposition på behandlingen. Samtliga Hairtalkbehandlingar bokas enbart direkt på salongen, med undantag för omsättning av dina Hairtalkextensions som kan bokas online.

Salongsbehandlingar

Quickfix

Varför kämpa hemma med att fixa håret, när du kan komma till vår Blowdry bar för en Quickfix? Hollywoodlockar, rakt och glansigt, vågigt, flätat eller varför inte en uppsättning? Vi har många alternativ på vår Quickfixmeny!

Få unika erbjudanden och spännande hårnyheter varje månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kära kunder,

Vi på Creative Headz försöker ständigt att se över våra rutiner för att kunna säkerställa en så trygg salongsmiljö som möjligt. Vi har infört flera säkerhetsåtgärder för att skydda både anställda och kunder, som du kan läsa mer om här.

Men vi behöver er hjälp! Vi ber er att komma själva, utan sällskap, på exakt utsatt tid för att minska trängsel på salongerna. Vi har handsprit, munskydd och engångshandskar att tillgå för de som önskar.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla oss trygga!

Puss & Kärlek,
Team Creative Headz