VÄLKOMMEN TILL CREATIVE HEADZ - Creative Headz

VÄLKOMMEN TILL CREATIVE HEADZ

VÄLKOMMEN TILL CREATIVE HEADZ

Vi följer händelseutvecklingen kring Covid-19 dagligen och tar den rådande situationen på största allvar, både som företagare och medmänniskor. Vår personal följer tydliga rutiner kring hygien och städrutiner enligt rekommendation från myndigheter. Vi har största respekt för de beslut som tas och vi kommer självklart att anpassa oss om större restriktioner kommer.
Personal som känner sig krassliga får stanna hemma och likaså kunder; vi hjälper er självklart att boka om era tider om så behövs! Om ni har några frågor eller funderingar kring vår verksamhet är ni varmt välkomna att höra av er så ska vi försöka hjälpa till så gott vi kan!
Låt oss inte glömma att stötta och vara snälla mot varandra. Vi gör detta tillsammans <3 Puss & kärlek
Joceline & Nathalie Akgun och hela Team Creative Headz

Dela denna nyhet på:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Få unika erbjudanden och spännande hårnyheter varje månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kära kunder,

Vi på Creative Headz försöker ständigt att se över våra rutiner för att kunna säkerställa en så trygg salongsmiljö som möjligt. Vi har infört flera säkerhetsåtgärder för att skydda både anställda och kunder, som du kan läsa mer om här.

Men vi behöver er hjälp! Vi ber er att komma själva, utan sällskap, på exakt utsatt tid för att minska trängsel på salongerna. Vi har handsprit, munskydd och engångshandskar att tillgå för de som önskar.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla oss trygga!

Puss & Kärlek,
Team Creative Headz