Showroom / Behandlingar – Creative Headz

Vi på Creative Headz följer givetvis alla direktiv från Folkhälsomyndigheten i alla våra salonger. Vi sysslar dessutom endast med mentala kramar och handslag just nu!

Puss & kärlek
Team Creative Headz Foto 2017-05-12 13 08 58

Blowdry Bar

Varför kämpa hemma med att fixa håret, när du kan komma till vår Blowdry bar för en quickfix? Lockar, rakt, vågigt, fläta el varför inte en uppsättning? Ni kan välja mellan många olika stylingar.

Klicka här för att se vår quickfix meny.

creative_headz_balayage

Balayage

En slingteknik där frisören penslar eller målar slingor på frihand. Man kombinerar mörkt med ljust. Det ger ett mjukare, mer naturligt intryck och ger inte så mycket utväxt som vanliga slingor gör.

creative_headz_icy_blonde

Icy Blonde

En av de hetaste hårtrenderna ever! Icy blonde betyder: inget gult, väldigt ljust och när man väljer att ha en Icy blonde nyans måste man helbleka håret och lägga på en kall nyansering.

creative_headz_waves

Waves

En styling teknik där vi först lockar håret med en locktång för att sedan dra ur lockarna för att få ett snyggt vågigt fall i håret. För dem perfekta wavesen använd saltvattenspray, det ger mer textur och volym. Följ trenden du med och skapa dem perfekta beach waves!

creative_headz_fade

Fade

Fade är en klippteknik där vi skapar skuggor och klipper håret i en snygg kort frisyr. Frisören jobbar med både maskin och sax för att stegvis ”tona” in håret för en snygg övergång.

creative_headz_braids

Braids

Flätor i olika varianter, boxar flätor, inbakade, utbakade, bohoo chic fläta och fiskbensflätor. Vi älskar flätor och under våra quickfix tider kan du välja fritt vilken sorts fläta du vill ha.
Årets trend att kombinera en uppsättning med en fläta.

creative_headz_klassiska_slingor

Klassiska slingor

Slingor är och kommer alltid vara en klassiker. Att kunna kombinera olika nyanser på samma gång är en konst i sig. Slingor ger en naturlig känsla på håret, skiftningar och liv i håret.

creative_headz_PhBonder

PhBonder

För att undvika slitage av håret i samband med färgbehandlingar så rekommenderar vi att man alltid väljer PhBonder från Redken. Den reparerar svavelbindningarna, balanserar hårets naturliga pH-värde, stärker hårfibrerna och förebygger att håret går av under behandling.

creative_headz_babylights

Babylights

Babylights är att föredra när man inte vill ha så randiga, tydliga slingor. Man microväver slingorna för att minimera en tydlig utväxt. Denna teknik ger en blondare helhetskänsla.

creative_headz_bob

Bob

Bob är en klassisk frisyr som många stilikoner väljer att klippa sitt hår i. Under åren har man gjort en klassisk Bob lite mer edgy med mer raka linjer och former.
Klipp en bob med ett litet sluttade framparti för snyggast fall. Det är en kvinnlig frisyr som passar alla åldrar.

creative_headz_lob

Lob

En chic frisyr som är en av de mest efterfrågade klippningarna hos oss! Håret ska vara axellångt och man klipper ofta en framåtlutad lob, längre framtill för att få en snygg dimension i håret. Lob är en längre page och denna frisyr är att föredra när man inte är riktigt säker på om man vågar klippa håret kort eller orkar spara ut det långt.

creative_headz_ronze

Ronze

Ronze är en av super trenderna under höst/vinter tiden. Man kan antingen välja att ha en jämn nyans eller använda sig av balayageteknik. Ronze är en varm och mustig nyans av koppar och brunt.

creative_headz_crazy_colors

Crazy Color

Rosa, lila, blått, grönt, peach det finns inga gränser hos oss på Creative Headz. Vi älskar färg och vi älskar att man vågar! Intensiva färger eller pastell är så rätt, vi hjälper dig att hitta rätt nyans till din stil!

Tutorials

Showroom

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!