Salongskedjan Creative Headz gör det igen – Sjätte salongen invigs – Creative Headz

Salongskedjan Creative Headz gör det igen – Sjätte salongen invigs

Måndagen den 3 september 2018 slår systrarna Akgun upp dörrarna till den sjätte salongen, i det växande frisörssalongsimperiet, Creative Headz. Företaget är ett kreativt salongskoncept som grundades med målet att utmana de mer traditionella hårsalongerna i Stockholm och skapa en mötesplats där olika stilar och människor kan mötas.

På livliga Sveavägen 33, mitt i city, öppnar den nya etableringen och företaget Creative Headz kliver närmare målet att att bli den ledande salongskedjan i Sverige. Framtidsvisionen sträcker sig utanför Sveriges gränser med målet att successivt uppnå en likvärdig kundnöjdhet och genomslagskraft i hela Skandinavien.

Familjen är kärnan i denna framgångsstrategi med Nathalie och Joceline Akgun som det drivande navet. Tillsammans med sitt team av frisörer och kreatörer har de utvecklat innovativa marknadsstrategier med fokus på digital formgivning, design och kreativ talang. De kan idag stoltsera med Sveriges mest nedladdade skönhets app, tillgänglig på Itunes och GooglePlay. Dessutom har de fått flera utmärkelser som tillexempel ”Bästa digitala utveckling” av Redken Sverige.

Grundvärderingarna i detta nytänkande varumärke består av service och kvalitet som också genomsyrar temat på varje salong. Kunden är i fokus och frisörerna får förverkliga drömmar och önskemål, för att ständigt överträffa förväntningarna samt branschens olika trender. Så även på Sveavägen, kommer frisörstolen fortsätta att förvandlas till en tron där kunder får njuta av en stunds lycka, i en avslappnad barbershop-miljö med ”block community” känsla runt kvarteret.

– Våra kunder är våra gäster och en självklar del av den gemenskap som vuxit fram på salongerna. Hit är alla välkomna, säger Nathalie, Creative Director och grundare på Cretive Headz.
– 2018 har hittills varit ett bubblande år av tillväxt, affärsutveckling och skapande. Vi har inga planer på att ställa skorna på hyllan än. Vårt motto är vårt driv och vision, ”Do it with passion or not at all”, säger Joceline Akgun, VD på Creative Headz.

Utöver den nya salongen på Sveavägen 33 så finns vi på, Odengatan 75, Odengatan 32, Drottninggatan 73C, Hornsgatan 41 och Götgatan 46.

För mer information, bilder eller intervjuförfrågningar, kontakta:
Magrina Kovac, PR- och marknad, Creative Headz på mobilnummer: 076-771 05 15 eller på e-post: [email protected].

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!