Göteborg - Creative Headz

Göteborg

Din frisör i Göteborg

För två år sedan öppnade Creative Headz äntligen i Göteborg med visionen att ta med oss kunskapen vi samlat på oss under våra 15 år i frisörbranschen  – självklart med en stor dos hårkärlek och en touch av rock’n’roll. Att det blev just Göteborg som blev vår andra hemstad är inte konstigt: Vi har alltid älskat energin, attityden och människorna här, och vi är så glada över det varma välkomnandet vi har fått.

Vi kan hår!

Vår salong ligger på bästa läge på Kungsgatan 63, dit välkomnar vi alla som vill njuta av en stund i frisörstolen och lägga sitt hår i våra händer – oavsett om du vill klippa dig, göra en balayage, göra en hårförlängning med Hairtalk eller få en perfekt föning inför helgen. Vi är specialister på både färg, klipp och styling – du kan kika på ett urval av våra mest populära behandlingar här. Vet du exakt vilken frisyr du vill ha, eller vill ha hjälp att bestämma dig? Du får alltid en konsultation av våra duktiga frisörer när du sätter dig i stolen för att säkerställa att du ska bli så nöjd som möjligt.

Välkommen till Creative Headz!

Få unika erbjudanden och spännande hårnyheter varje månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kära kunder,

Vi på Creative Headz försöker ständigt att se över våra rutiner för att kunna säkerställa en så trygg salongsmiljö som möjligt. Vi har infört flera säkerhetsåtgärder för att skydda både anställda och kunder, som du kan läsa mer om här.

Men vi behöver er hjälp! Vi ber er att komma själva, utan sällskap, på exakt utsatt tid för att minska trängsel på salongerna. Vi har handsprit, munskydd och engångshandskar att tillgå för de som önskar.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla oss trygga!

Puss & Kärlek,
Team Creative Headz