Odengatan 32 firar 5 års jubileum! – Creative Headz

Odengatan 32 firar 5 års jubileum!

Hela vecka 49 så firar Odengatan 32 deras 5 års jubileum. Kom och fira med oss! Glöm inte heller att du kan boka din tid direkt på webben.

Här kommer körschemat för alla happenings under jubileumsveckan: 

Måndag:
Tillsammans med LCC bjuder vi på ett Spa tema på måndagskvällen. Tilltugg, bubbel och härliga människor. Helt enkelt en bra start på veckan!
kl 16-19

Tisdag:
Tillsammans med Ghd och Clarins bjuder vi på Quickfix tema på tisdagskvällen. Clarins är på plats och sminkar och Ghd erbjuder 20% på alla deras produkter! Det här erbjudandet kommer gälla HELA VECKAN i alla våra salonger! Missa inte att bocka av lite julklappsshopping kanske? Snittar & bubbel och en snygg crowd kommer vara på plats. Idag på Odengatan 32, kl 16-19. Be there!
kl 16-19

Onsdag:
Tillsammans med American Crew bjuder vi på herr grooming på onsdagskvällen. American Crew erbjuder ”Köp 3 betala för 2” på alla sina produkter. Gäller hela dagen på alla våra salonger! God öl och whiskey, tilltugg, stiliga män och Lill lördag!
kl 16-19

Torsdag:
Tillsammans med Kerastasé och Biotherm bjuder vi på Hår & Hud tema. Hud-och hår analys, tips & råd. Give aways och överraskningar under kvällen. Dessert & bubbel och ett riktigt bra mingel. Missa inte denna torsdagskväll!
kl 16-19

Fredag:
Tillsammans med Redken och NYX Cosmetics bjuder vi på FEST! Redken erbjuder köp 3 betala 2 på alla Redken produkter. Gäller hela dagen på alla våra salonger! DJ och bartender är på plats för att rocka med oss hela kvällen. Massa godsaker kommer serveras och uppslutningen kommer vara brutal. Party the Creative Headz Way.
kl 16-19

Lördag:
Avslutningdag! CAKES & BUBBLES dagsfest! Kom och avsluta jubileumsveckan med oss! Smått & gott, tilltugg & bubbel och fantastiskt sällskap! Let’s go out with a boom!
kl 10–16

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!