Information om Corona-viruset - Creative Headz

Information om Corona-viruset

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att risken är hög för att personer upptäcks i Sverige som smittats av det nya coronaviruset utomlands. Detta på grund av den senaste tidens utveckling i omvärlden. Vi ber därför ödmjukast våra kära kunder som rest i riskzons områden eller i de drabbade länderna att boka om era tider, något som vi självklart hjälper er att göra! Vi ber er att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation, då inkubationstiden för coronavirus är 2–14 dagar.
Vi hoppas att ni kan stödja och respektera detta beslut då vi gör detta både för er och vår egen hälsosäkerhet❤️

Puss & kärlek, som alltid från @jocelineakgun & @nathalieakgun och hela Team Creative Headz.

För ombokning gör ni det lättast på www.creativeheadz.se eller kontakta oss på tel 010-330 20 25 eller [email protected] så hjälper vi er självfallet att boka om er tid.

Dela denna nyhet på:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Få unika erbjudanden och spännande hårnyheter varje månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kära kunder,

Vi på Creative Headz försöker ständigt att se över våra rutiner för att kunna säkerställa en så trygg salongsmiljö som möjligt. Vi har infört flera säkerhetsåtgärder för att skydda både anställda och kunder, som du kan läsa mer om här.

Men vi behöver er hjälp! Vi ber er att komma själva, utan sällskap, på exakt utsatt tid för att minska trängsel på salongerna. Vi har handsprit, munskydd och engångshandskar att tillgå för de som önskar.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla oss trygga!

Puss & Kärlek,
Team Creative Headz