Frisörkedjan Creative Headz öppnar en till salong på Södermalm! – Creative Headz

Frisörkedjan Creative Headz öppnar en till salong på Södermalm!

Måndagen den 4 november slår Creative Headz upp portarna till sin 11:e salong – denna gång på Skånegatan 92 i Stockholm.

Den framgångsrika frisörkedjan Creative Headz syns lätt igen på sin numera ikoniska dödskallelogga. Nu tar de nästa kliv framåt för att närma sig slutmålet om att bli den ledande salongskedjan i Sverige, och Skånegatan får en ny färgglad granne när salongen flyttar in med sina affischklädda väggar, vassa saxar och gungande musik som spelas ur salongshögtalarna.

– Folklivet och den höga pulsen på Skånegatan är helt i linje med våra salongers utåtriktade attityd och kreativitet, säger Joceline Akgun, VD för Creative Headz.
Invigningsfesten sker den 7 november, och sin vana trogen bjuder Creative Headz in kunder, samarbetspartners och tongivande influencers för att fira den nya salongen. Hemlig artist kommer att uppträda, och maten sköter Babas Burgare. Webbokningen för den nya salongen har redan öppnat, och trycket har varit stort från start.

– Vi tycker att det är viktigt att fira när det går bra, säger Joceline Akgun. Och att bjuda våra nya grannar och kunder på invigningsfest har blivit en tradition. Vi älskar att visa våra gäster hur man firar “The Creative Headz way”.

Om Creative Headz:
Familjeföretaget Creative Headz grundades år 2005, då företagets Creative Director Natalie Akgun öppnade sin första salong på Odengatan 75. 2012 anslöt hennes syster Joceline Akgun som VD, och sedan dess har frisörkedjan expanderat i rasande fart – i dagsläget har de nio salonger i Stockholm och två salonger i Göteborg. Läs mer om Creative Headz här. Kontakt:
För bilder, intervjuer och frågor kontakta Alicia Berg, Creative Headz HQ.
E-post: [email protected]
Telefon: +46 76 309 02 80
Vill du komma och fira med oss? Tveka inte att höra av dig på [email protected]

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!