Vi öppnar ny salong! – Creative Headz

Vi öppnar ny salong!

Den 2 november slår Creative Headz upp dörrarna till sin 13:e salong, denna gång mitt i Stockholm city – närmare bestämt på Regeringsgatan 29, precis vid Gallerian.

Nu stärker Creative Headz sitt utbud i Stockholm. Med en salong vid Gallerian, på Regeringsgatan 29, etablerar de sig mitt i city. Nära såväl stora företag som shoppingstråk.

– Vi vill vara där våra kunder är, och av den anledningen är Gallerian den ultimata platsen för oss. Precis som alltid lägger vi stor vikt vid upplevelsen och miljön och ser fram emot att tillgängliggöra Creative Headz-upplevelsen för alla som arbetar och rör sig i kvarteret, säger Joceline Akgun, vd.

Creative Headz, som drivs av systrarna Nathalie Akgun, grundare och creative director, och Joceline Akgun, vd, öppnade sin första frisörsalong för 15 år sedan och har de senaste åren expanderat i rekordfart. 2020 har dock varit det tuffaste året sedan kedjan startade, då frisörbranschen precis som många andra branscher drabbats hårt av coronapandemin. – Då vi redan hade förvärvat den nya lokalen i Gallerian när Covid-19 bröt ut beslutade vi oss för att fortsätta med vår tidigare etableringsplan.

Nu ser systrarna fram emot att kunna erbjuda kunderna i city det de gör bäst: klippningar, färgbehandlingar och styling i toppklass. Vid rodret står enhetschefen Cathrine Ottoson, som även står bakom den dagliga driften på Creative Headz salonger på Odengatan 32 och Scheelegatan 10.

– Dessvärre kommer vi på grund av rådande restriktioner inte kunna fira lika stort som vi brukar göra vid våra öppningar. Men vi vet att Cathrine och frisörerna på Creative Headz i Gallerian kommer bjuda kunderna på en klockren service och hög stämning, säger Joceline Akgun.

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!