Creative Headz och Gustavsbergs gymnasium ingår unikt samarbete – Creative Headz

Creative Headz och Gustavsbergs gymnasium ingår unikt samarbete

Frisörkedjan Creative Headz och Gustavsbergs gymnasium inleder ett gemensamt samarbete där elever som studerar hantverksprogrammet kommer att få möjlighet till arbetsplatsförlagt lärande ute på Creative Headz salonger i Stockholm. Creative Headz VD Joceline och Creative Director Nathalie kommer även att hålla gästföreläsningar för skolans elever.

– En förändring behöver ske i frisöryrket. Att återställa yrkesglädjen och stoltheten är vårt mål och vi vet att vi kommer kunna bidra till att utveckla branschen och forma framtidens frisörer i och med detta samarbete, säger Joceline Akgun, VD på Creative Headz. Det ska bli ett sant nöje att få hjälpa dessa kreatörer in i vår bransch från start och förhoppningsvis hitta framtida kollegor längs vägen!

–Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med Creative Headz. Deras syn på god verksamhet med nyckelord som skicklighet, yrkesglädje och en touch av rock’n’roll stämmer väl överens med hur vi ser på vår utbildning, säger Christian Eklöv Hagman, rektor på Gustavbergs gymnasium. Eleverna på Frisör och stylist går en ljus framtid till mötes.

Creative Headz är en frisörkedja som grundandes 2005. Idag är de en kedja med ett tiotal salonger i centrala Stockholm och Göteborg. Creative Headz ägs och drivs av systrarna Joceline Akgun och Nathalie Akgun.

Gustavsbergs gymnasium är en modern kommunal skola som sätter kunskap och kreativitet i centrum. Målet är att ge eleverna en högkvalitativ och branschnära utbildning som leder till arbete.

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!