Creative Headz och Gustavsbergs gymnasium ingår unikt samarbete - Creative Headz

Creative Headz och Gustavsbergs gymnasium ingår unikt samarbete

Frisörkedjan Creative Headz och Gustavsbergs gymnasium inleder ett gemensamt samarbete där elever som studerar hantverksprogrammet kommer att få möjlighet till arbetsplatsförlagt lärande ute på Creative Headz salonger i Stockholm. Creative Headz VD Joceline och Creative Director Nathalie kommer även att hålla gästföreläsningar för skolans elever.

– En förändring behöver ske i frisöryrket. Att återställa yrkesglädjen och stoltheten är vårt mål och vi vet att vi kommer kunna bidra till att utveckla branschen och forma framtidens frisörer i och med detta samarbete, säger Joceline Akgun, VD på Creative Headz. Det ska bli ett sant nöje att få hjälpa dessa kreatörer in i vår bransch från start och förhoppningsvis hitta framtida kollegor längs vägen!

–Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med Creative Headz. Deras syn på god verksamhet med nyckelord som skicklighet, yrkesglädje och en touch av rock’n’roll stämmer väl överens med hur vi ser på vår utbildning, säger Christian Eklöv Hagman, rektor på Gustavbergs gymnasium. Eleverna på Frisör och stylist går en ljus framtid till mötes.

Creative Headz är en frisörkedja som grundandes 2005. Idag är de en kedja med ett tiotal salonger i centrala Stockholm och Göteborg. Creative Headz ägs och drivs av systrarna Joceline Akgun och Nathalie Akgun.

Gustavsbergs gymnasium är en modern kommunal skola som sätter kunskap och kreativitet i centrum. Målet är att ge eleverna en högkvalitativ och branschnära utbildning som leder till arbete.

Dela denna nyhet på:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Få unika erbjudanden och spännande hårnyheter varje månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kära kunder,

Vi på Creative Headz försöker ständigt att se över våra rutiner för att kunna säkerställa en så trygg salongsmiljö som möjligt. Vi har infört flera säkerhetsåtgärder för att skydda både anställda och kunder, som du kan läsa mer om här.

Men vi behöver er hjälp! Vi ber er att komma själva, utan sällskap, på exakt utsatt tid för att minska trängsel på salongerna. Vi har handsprit, munskydd och engångshandskar att tillgå för de som önskar.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla oss trygga!

Puss & Kärlek,
Team Creative Headz