Creative Headz kommer till Göteborg – här öppnar familjeföretaget sitt framgångskoncept – Creative Headz

Creative Headz kommer till Göteborg – här öppnar familjeföretaget sitt framgångskoncept

Nu kommer det framgångsrika konceptet Creative Headz till Göteborg. Familjeföretaget öppnar på Kungsgatan 38 den 1 december i år. Det blir också startskottet i att närma sig målet om att bli den ledande salongskedjan i Sverige.

– Göteborg är en charmig stad med inspirerande musik och människor, som vi ser fram emot att vara en del av. Vi längtar till att få möta julruschen på västkusten och samtidigt bjuda in kunder från en annan del av Sverige till vår kreativa värld, säger Nathalie Akgun, grundare och CD på Creative Headz.

Salongen kommer att öppna på Kungsgatan 38 på en yta om cirka 80m2 fördelat på ett plan. Creative Headz grundades år 2004 på Odengatan 75 i Stockholm av Nathalie Akgun. Visionen var att skapa ett nytt salongskoncept som skilde sig från de mer traditionella. Kunden i fokus, hen skall känna sig hemma, bland en familjär, trevlig och rolig stämning med engagerad och serviceinriktad personal. På Creative Headz är ingen dag den andra lik.

År 2012 anslöt sig storasyster Joceline Akgun till företaget efter sina studier i Los Angeles, där hon studerat beteendevetenskap och ekonomi, detta visade sig bli en lyckoträff för systrarna. Med ett kreativt tänk från Nathalie tillsammans med Jocelines företagsamhet växte varumärket Creative Headz fram genom succesiv expandering och som resulterade i sju salonger i Stockholm fram till november 2018. Expanderingsstrategin är att växa organiskt och affärsbesluten är genomtänkta där nya enheter byggs upp i folktäta kvarter med tydliga marknadsandelar.

Systrarna Joceline och Nathalie Akgun har tillsammans med sitt team utvecklat marknadsstrategier med fokus på sociala medier och långsiktiga samarbeten, för att ta varumärket till nya höjder.

För mer information, bilder eller intervjufrågor, kontakta:
Magrina Kovac, PR- och kommunikationsansvarig, Creative Headz,
e-post: [email protected] eller mobilnummer: +46 76 771 05 15

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!