Creative Headz i nytt samarbete med foodora – Creative Headz

Creative Headz i nytt samarbete med foodora

Creative Headz väljer foodora som partner för att sälja skönhetsprodukter digitalt. foodora satsar stort på q-handeln och tillsammans med frisörkedjan, kan kunder nu få snabb hemleverans av kedjans sortiment.

Creative Headz drivs av systrarna Nathalie Akgun, grundare & Creative Director, och Joceline Akgun, vd. Den första frisörsalongen öppnande i Stockholm 2005, och idag har Creative Headz utvecklats till en kedja med 13 salonger i Stockholm och Göteborg. Då bolaget i dagsläget inte har någon egen webbshop, ser de samarbetet med foodora som en möjlighet att etablera sig på en ny marknad då de strävar efter att digitalisera så mycket som de kan.

– Både vi och foodora är bolag som tänker utanför boxen och utvecklar sin affär löpande, vilket jag tror är ett framgångsrecept. Det gäller att hela tiden anpassa sig till samtiden och bemöta kundens krav. Det känns väldigt kul att vi tillsammans kommer med något nytt, för idag finns ingen annan aktör som erbjuder hemleverans av skönhetsprodukter på 30 minuter. Dessutom kunde timingen inte vara bättre, säger Joceline Akgun, vd på Creative Headz.

– Det här är ett ytterligare starkt kvitto på att vi är en attraktiv samarbetspartner. Svenskarna vill idag handla på sin egna villkor och utbudet behöver vara mångfacetterat samt hemleveransen ska ske snabbt. Som marknadsledare inom q-handeln är det vår skyldighet att tillgodose våra kunders behov, säger Hans Skruvfors, vd foodora Sverige.

Q-handel (Q-commerce), tredje generationens digitala handel, lanserades av foodora i maj 2020, vilket innebär att kunderna får hemleverans i expressfart.

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!