Creative Headz gör det igen! – Creative Headz

Creative Headz gör det igen!

I december slår systrarna Akgun upp portarna till den åttonde salongen i det växande frisörsalongsimperiet, Creative Headz. Familjeföretaget grundades år 2005 med målet att bli Stockholms hippaste kvarters salong. Vägen sedan dess har tagit branschen med storm och skapat en salongs kedja som nu äntligen slår rötterna i Göteborg.

Familjen är kärnan i denna framgångsstrategi och har fostrat grundvärderingarna i detta unika varumärke. Dessa består av service och kvalité och genomsyrar temat på varje salong. Kunden är i fokus och frisörerna får förverkliga drömmar och önskemål för att ständigt överträffa förväntningar och branschens olika trender.

På livliga Kungsgatan öppnar den nya etableringen och Creative Headz kliver ett steg närmare målet att bli den ledande salongskedjan i Sverige. Framtidsvisionen sträcker sig utanför Sveriges gränser med mål att successivt uppnå likvärdig kundnöjdhet och genomslagskraft i hela Skandinavien. Expanderingsstrategin grundar sig i genomtänkta affärsbeslut där enheter byggs upp i folktäta kvarter med tydliga marknadsfördelar. Tillsammans med sitt team av kreatörer har Nathalie och Joceline utvecklat innovativa marknadsstrategier med fokus på digital formgivning, design och kreativ talang för att ta varumärket till nya höjder.

Kungsgatan får ett ansiktslyft när Creative Headz flyttar in med sina affisch-klädda väggar, vassa saxar och gungande musik som spelar ur salongs högtalarna. En familjär ”block community” känsla växer fram runt kvarteret och hit kommer näringslivsfolk, turister, förbipasserande och vanliga göteborgare sätta sig i frisörstolen som förvandlas till en tron där de får njuta av en ohotad lyckostund.

-Våra kunder är våra gäster och en självklar del av den gemenskap som vuxit fram på salongerna. Hit är alla välkomna, säger Nathalie Akgun, Creative Director och grundare på Creative Headz.

-2018 har hittills varit ett bubblande år av tillväxt, affärsutveckling och skapande. Vi har inga planer på att ställa skorna på hyllan än. Vårt motto är vårt driv och vision, ”Do it with passion or not at all”, säger Joceline Akgun, VD på Creative Headz.

PR & Marknad
Magrina Kovac,
[email protected]
M: +46 76 771 05 15

Rekrytering & HR
Madelene Svensson
[email protected]
M: +46 70 749 73 94

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!