Creative Headz gör det igen i Göteborg- familjeföretaget öppnar sin andra salong nere i Götet – Creative Headz

Creative Headz gör det igen i Göteborg- familjeföretaget öppnar sin andra salong nere i Götet

Det framgångsrika konceptet Creative Headz etablerar sin andra salong i Göteborg. Den här gången öppnar kedjan på Kungsgatan 63. Från och med den 1 April 2019 är alla varmt välkomna! Företaget tar nästa kliv framåt för att närma sig slutmålet om att bli den ledande salongskedjan i Sverige.

– Göteborg har tagit oss med storm! Vi känner att Creative Headz konceptet är som handen i handsken här nere. Glada, positiva människor och en underbart härlig stämning i denna stad har gjort att vi tog beslutet om att öppna en salong till!

Vår kreativa värld på salongen möts väldigt bra av göteborgarna, säger Nathalie Akgun, grundare och Creative Director på Creative Headz.

År 2012 anslöt sig storasyster Joceline Akgun till företaget efter sina studier i Los Angeles, där hon studerat beteendevetenskap och ekonomi, detta visade sig bli en lyckoträff för systrarna. Med ett kreativt tänk från Nathalie tillsammans med Jocelines företagsamhet växte varumärket Creative Headz fram genom successiv expandering och som resulterade i sju salonger i Stockholm fram till november 2018. Expanderings strategin är att växa organiskt och affärsbesluten är genomtänkta där nya enheter byggs upp i folktäta kvarter med tydliga marknadsandelar. Systrarna Joceline och Nathalie Akgun har tillsammans med sitt team utvecklat marknadsstrategier med fokus på sociala medier och långsiktiga samarbeten, för att ta varumärket till nya höjder.

För mer information, bilder, intervjufrågor, kontakta:
Alicia Berg, Creative Headz HQ
E-post: [email protected] eller mobilnummer +46 76 309 02 80

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!