Creative Headz Drottninggatan – snart på ett ännu bättre läge! – Creative Headz

Creative Headz Drottninggatan – snart på ett ännu bättre läge!

År 2016 slogs portarna upp till vår salong på Drottninggatan 73C. Nu flyttar salongen till en ännu bättre lokal på samma gata – Drottninggatan 88. Här kommer vi leverera samma service och härliga stämning, men på ett mer centralt läge.

Vi på Creative Headz strävar alltid efter att ge kunderna det de vill ha – grym service, snyggt hår och en lyxig stund i frisörstolen – där de vill ha det. Därför är läget för våra 13 salonger A och O.

Efter fem år på Drottninggatan 73C så flyttar vi nu därför till nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 88. På så sätt hamnar salongen ett snäpp närmre Hötorget och Centralstationens kommunikationer. Teamet kommer självfallet att ta emot alla kunder med samma passion, hantverksskicklighet och sköna energi som innan.

– Vi har haft fem grymma år på Drottninggatan 73C men ser nu fram emot att välkomna våra kunder till en ny och fräsch lokal, säger Joceline Akgun, VD på Creative Headz.

Den 15 november är sista dagen salongen på Drottninggatan 73C håller öppet. Från den 17 november välkomnas kunderna till den nya salongen på Drottninggatan 88.

Dela denna nyhet på:

Ta del av en stor dos hårinspo & unika erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!