Covid-19 - Creative Headz

Så jobbar vi under covid-19

Creative Headz följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för både våra kunders och anställdas säkerhet. Den 15 juli lättas restriktionerna men dessa är de rutiner som kvarstår.

Rengöring/desinficering

Vi ber alla våra kunder tvätta och sprita sina händer vid ankomst. Vi desinficerar verktyg, ytor, toaletter och arbetsredskap löpande. Vi desinficerar frisörstolar och arbetsytor samt tvättar alla handdukar och kappor mellan varje kund.

Ombokning vid symtom

Om du upplever minsta sjukdomssymtom ber vi dig stanna hemma.

Maila oss på [email protected] så hjälper vi dig att boka om din tid.

Vi håller avståndet

Vi har satt ut tejpmarkeringar vid kassorna och andra sociala ytor för att säkerställa att vi håller avstånden. Vi tar inte i hand och kramas inte. Både munskydd och plasthandskar finns att tillgå på samtliga salonger.

Sällskap

Vi älskar att ha er på salongen, men under rådande omständigheter tar vi inte emot några sällskap för att undvika trängsel på salongerna.

Få unika erbjudanden och spännande hårnyheter varje månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kära kunder,

Vi på Creative Headz försöker ständigt att se över våra rutiner för att kunna säkerställa en så trygg salongsmiljö som möjligt. Vi har infört flera säkerhetsåtgärder för att skydda både anställda och kunder, som du kan läsa mer om här.

Men vi behöver er hjälp! Vi ber er att komma själva, utan sällskap, på exakt utsatt tid för att minska trängsel på salongerna. Vi har handsprit, munskydd och engångshandskar att tillgå för de som önskar.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla oss trygga!

Puss & Kärlek,
Team Creative Headz