Så jobbar vi under covid-19

Creative Headz följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för både våra kunders och anställdas säkerhet. Dessa åtgärder har vi implementerat för att minimera smittspridningen av Covid-19.

Rengöring/desinficering

Vi ber alla våra kunder tvätta och sprita sina händer vid ankomst. Vi desinficerar verktyg, ytor, toaletter och arbetsredskap löpande. Vi desinficerar frisörstolar och arbetsytor samt tvättar alla handdukar och kappor mellan varje kund. Alla våra frisörer har utbildats kring dessa rengöringsrutiner för att vi ska kunna upprätthålla en trygg miljö för både anställda och kunder.

Ombokning vid symtom

Om du upplever minsta sjukdomssymtom ber vi dig stanna hemma. Maila oss på [email protected] så hjälper vi dig att boka om din tid.

Vi håller avståndet

Just nu har vi extra avstånd mellan stolarna och håller varannan stol tom så att kunderna inte hamnar för nära varandra. Vi har satt ut tejpmarkeringar vid kassorna och andra sociala ytor för att säkerställa att vi håller avstånden. Vi tar inte i hand, kramas inte och frisörerna bär skyddsvisir. Vi delar ut munskydd till kunder och uppmanar dem att använda dessa. Vi erbjuder även plasthandskar för de som önskar.

Sällskap

Vi älskar att ha er på salongen, men under rådande omständigheter ber vi er att lämna sällskap utanför salongen för att undvika trängsel.

Få unika erbjudanden och spännande hårnyheter varje månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!